About

Sunday Soul Sistas is een wekelijkse radioshow, vol met lekkere Soul, Hiphop, R&B en Jazz muziek. Elke zondagavond tussen 20.00 en 22.00 houden Angie le Q en Jenny Fajah jou op de hoogte van de lekkerste tracks, events en nieuwtjes.

Tijdens de show kan je jouw mening geven op ‘The Question’ of een liedje aanvragen in ‘Sweet Memories’. DJ Quame draait alle plaatjes aan elkaar en zorgt dat de show ook een mannelijke touch heeft.

Luister dus elke zondag naar de Sunday Soul Sistas op Hot O-Twenty.

Elke week behandelen wij drie topics. Wil jij reageren? Mail naar sundaysoulsistas@hototwenty.nl.

The Question
Elke week stellen wij een vraag waarop jij antwoord kan geven. De vragen gaan over relaties, werk, kinderen, muziek, lifestyle en veel meer. Wil jij reageren op de vraag of heb je een suggestie voor een vraag? Stuur ons een mailtje!

Track From Way Back
Liedjes waar je ouders/grootouders naar luisterde hoor je niet vaak op de radio. Daarom nemen wij je elke week mee terug in de tijd. De jaren 50, 60, 70 en 80 komen allemaal voorbij in deze topic. Heb jij zelf een suggestie? Mail ons!

Sweet Memories
In Sweet Memories kan je jouw favoriete track aanvragen. Elke week draaien we een request van onze luisteraars. Heb jij een speciale, grappige, verdrietige of ander herinnering aan een track? Laat het ons weten en wij draaien m voor je.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: